Головна Керівництво Структура РУО Фотогалерея Архів

    ЗАКЛАДИ ОСВІТИ
  
    СТРУКТУРА РУО
  

ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ
Положення про управління освіти
ЕЛЕКТРОННІ ПІДРУЧНИКИ
В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ
БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ
ПРИЙОМ ДО 1-х і 10-х КЛАСІВ
ОСВІТЯНСЬКИЙ ДОВІДНИК
БЕЗБАР'ЄРНІСТЬ
Очищення влади
Державна підсумкова атестація
Досвід роботи
УЧИТЕЛЬ РОКУ
Методичні рекомендації
МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК
ОЛІМПІАДИ
Атестація, сертифікація педагогічних працівників
ЗНО - НМТ
Запобігання і протидія корупції
ОСВІТА ГОЛОСІЄВО В ЗМІ
ДОШКІЛЬНА ОСВІТА
Електронна адреса для підтвердження батьками пільг в СЕЗ ЗДО
Система електронного запису СЕЗ ЗДО
Шкільна бібліотека
Державні закупівлі
Вакансії
ФІЗКУЛЬТУРА І СПОРТ
Інклюзивно-ресурсний центр

    Новини
    Новини закладів освіти
    Заклади освіти в Інтернет
    Оголошення
    Фотогалерея

    Банери
   Авторизація Вхід для користувачів
Логін:    
Пароль:    
   
     Контакти:
Поштова адреса:
м.Київ,
пр-т. Голосіївський, 118-Б
Тел.: +38(044) 257-12-57
golosiivruo_golos@kmda.gov.ua

Голосіївська районна у місті Києві державна адміністрація

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України - Міністерство освіти і науки України

Департамент освіти і науки, молоді та спорту

Центр освітніх інновацій та моніторингу

Протодія булінгу

Децентралізація

Освітня карта Києва

ЦПРПП

Пункт незламності

Офіційний портал органів виконавчої влади України

Інститут післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка

Офіційний веб-портал Київської міської влади

Український центр оцінювання якості освіти






Ліцей  №227  міста Києва
Ліцей №227 міста Києва
Адреса: вул. Героїв Маріуполя, 7-Д

Директор: Козлова Ірина Валеріївна

Рік заснування: 1980

Кількість учнів: 925

Кількість вчителів: 65

Телефон: (044) 250-02-27

Факс: (044) 250-02-25

E-mail: szsh227@ukr.net

Веб-сторінка: http://lyceum227.kiev.ua

Ліцей  №227  міста Києва
Ліцей №227 міста Києва



Новини
25/03/2024  |  Все буде Україна!
23 березня 2024 року до ліцею завітала наша випускниця 2021 року Валентина Коркішко, яка від початку повномасштабного вторгнення росії доєдналася до Територіальної оборони. Зараз 19-річна Валя старша навідниця мінометної батареї воює на Бахмутському напрямку у складі 241 окремої бригади Сил ТРО. Ліцеїсти висловлюють вдячність Захисниці за її мужність та бажають швидкої Перемоги! Слава Україні! Слава Героям України!
докладніше...

21/03/2024  |  Всесвітній день Землі
20 березня – Всесвітній день Землі! Свято запроваджене з ініціативи Організації Об’єднаних Націй. Це чудова нагода підтримати екологічні цінності та дбайливе ставлення до нашої планети! Сьогодні учні 5-х класів на уроках інтегрованого курсу "Пізнаємо природу" пригадували про необхідність дбайливого ставлення до природи і турботу один про одного. Адже цей день є приводом зайвий раз замислитися про те, що нас оточує.
докладніше...

20/03/2024  |  Година мужності
18 березня 2024 ррку на базі бібліотеки ім. М. П. Стельмаха ЦБС Голосіївського району міста Києва для наших ліцеїстів відбулась година мужності "Добровольці - герої, для кого Україна дорожча за життя", яку провів Олег Дурмасенко - батько загиблого Героя Олексія Дурмасенка, Голова ГО "Славетні епохи України", старший сержант, ветеран російсько-української війни, доброволець. Олег Дурмасенко пояснив учням, хто такі добровольці, розповів про феномен добровольства, який здавна притаманний українцям та акцентував увагу на історії державності України, національних героях і особистостях, які відчайдушно, принципово стояли за правду, волю українського народу.
докладніше...

20/03/2024  |  Профорієнтація
Вибір професії – чи не найголовніший чинник того, як складеться твоє подальше життя та як ти в ньому будеш себе почувати. Адже більшості хочеться реалізувати свій потенціал та отримувати справжнє задоволення від своєї діяльності. З метою проведення профорієнтаційної роботи учні 10-х класів відвідали механіко-математичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка та ознайомилися із умовами вступу, дізналися про переваги навчання в університеті. Також ліцеїсти взяли участь у цікавому математичному квесті, після якого ще довго ділились враженнями та обговорювали способи розв’язання задач.
докладніше...

16/03/2024  |  Тиждень Масниці
З 11 по 15 березня в нашому ліцеї проходив Тиждень Масниці. Масниця - це одне з найулюбленіших свят Русі-України. Здавна це свято вважали першою зустріччю весни. У народі говорили: «весна з зимою зустрічалися». Упродовж тижня в ліцеї було весело та гамірно. Проводилися руханки та змагання, а всіх бажаючих пригощали варениками. За повір'ям, чим яскравіше та цікавіше прожити Масницю, тим щасливішим і багатшим буде рік, тому з впевненістю можна сказати - ліцей №227 в наступному році сумувати й нудьгувати не буде!
докладніше...

16/03/2024  |  День числа Пі
9 березня День числа "Пі". Число «Пі» - це математична константа, яка виражає відношення довжини кола до довжини її діаметру. У цифровому вираженні «Пі» починається як 3,141592... і має нескінченну математичну тривалість. В нашому ліцеї з нагоди Дня числа "Пі" в класах проведені "Математичні квести", де учні мали змогу більше дізнатись фактів про дане число, вони подивились відеоролики про його використання, способи обчислення та історію числа.
докладніше...

16/03/2024  |  Щедра Масниця
14-15 березня 2024 року в нашому ліцеї проходив благодійний ярмарок "Щедра Масниця" на підтримку ЗСУ. Ліцеїсти разом з батьками приготували різноманітні смаколики та поробки. Ярмарок у ліцеї – це яскравий приклад того, як українці об’єднуються для підтримки своєї країни. Всі участники освітнього процесу невтомно працюють на підтримку ЗСУ, наближаючи очікувану перемогу. У результаті проведеного ярмарку були зібрані кошти на суму 67 918 грн, які буде спрямовано на потреби фронту! Велика ПОДЯКА всім учням, батькам та вчителям, які долучилися до ярмарку! #РАЗОМ_МИ_СИЛА Слава Україні! Слава Героям України!
докладніше...

14/03/2024  |  Правове виховання
На попередження девіантної поведінки в молоді до нашого освітнього закладу завітав шкільний офіцер поліції Максим Міхеєв. Поговорили з ліцеїстами про шляхи вирішення конфліктних ситуацій, про рівність прав, про відповідальність перед законом, обговорювали різні життєві ситуації. Правове виховання підлітків через безпосереднє спілкування з правоохоронцями є запорукою виховання свідомого громадянина та допомагає дітям відчувати себе захищеними. А відчуття безпеки дуже важливе для дітей в умовах воєнного сьогодення!
докладніше...

11/03/2024  |  Шевченківський тиждень
З 4 по 8 березня в нашому ліцеї проходив Шевченківський тиждень.
докладніше...

11/03/2024  |  Міжнародний день боротьби за права жінок і миру
8 березня 2024 року до Міжнародного дня боротьби за права жінок і миру для учнів 9-х класів було проведено заняття з елементами тренінгу "Життєві цінності" під час якого учні переглянули відео проєкту «Сама собі ціль» до дня боротьби за права жінок у партнерстві Projector Foundation та ГО «Дівчата» за підтримки ГС «Освіторія» та проєкту "Не дрібниці". Ліцеїсти обговорили який вклад у розвиток людства зробили жінки, спробували визначити і візуалізувати власні життєві цінності.
докладніше...

04/03/2024  |  Безпечне освітнє середовище
З 26 лютого по 1 березня практичний психолого ліцею Альона Бережна та соціальний педагог Марина Мельниченко провели заняття з елементами тренінгу "Супергерой" для учнів 5-х класів. Учні відпрацьовували навички роботи в команді та розвивали позитивне мислення, що важливо для зниження тривожності!
докладніше...

01/03/2024  |  Волонтерство
Кожного дня нашої допомоги потребують сотні військових! Тому об'єднуючись продовжуємо підсилювати їх необхідним. Передали бійцям ЗСУ на Донецький напрям ліки та предмети особистої гігієни. На минулих вихідних спільними зусиллями учнів та батьків нашого ліцею була відправлена допомога нашим захисникам з 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр» та бригади «Азов» Щиро дякуємо всім за розуміння та підтримку!
докладніше...

Всі новини





    Привітання

СЛАВА УКРАЇНІ!  ГЕРОЯМ СЛАВА!


Управління освіти >>>    

    Пошук по сайту
   
   

Facebook
Telegram
Сайти НЗ району

Facebook сторінки закладів освіти

Сучасні заклади освіти

Нова українська школа

Освітній портал. Педагогічна преса.

Укриття/Сховища

Громадська організація «Ла Страда-Україна

Календар пам'ятних дат на 2023 рік

© 2023. Інформаційна підтримка IT-SOURCE