Головна Керівництво Структура РУО Фотогалерея Архів

    ЗАКЛАДИ ОСВІТИ
  
    СТРУКТУРА РУО
  

ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ
Положення про управління освіти
ЕЛЕКТРОННІ ПІДРУЧНИКИ
В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ
БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ
ПРИЙОМ ДО 1-х і 10-х КЛАСІВ
ОСВІТЯНСЬКИЙ ДОВІДНИК
БЕЗБАР'ЄРНІСТЬ
Очищення влади
Державна підсумкова атестація
Досвід роботи
УЧИТЕЛЬ РОКУ
Методичні рекомендації
МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК
ОЛІМПІАДИ
Атестація, сертифікація педагогічних працівників
ЗНО - НМТ
Запобігання і протидія корупції
ОСВІТА ГОЛОСІЄВО В ЗМІ
ДОШКІЛЬНА ОСВІТА
Електронна адреса для підтвердження батьками пільг в СЕЗ ЗДО
Система електронного запису СЕЗ ЗДО
Шкільна бібліотека
Державні закупівлі
Вакансії
ФІЗКУЛЬТУРА І СПОРТ
Інклюзивно-ресурсний центр

    Новини
    Новини закладів освіти
    Заклади освіти в Інтернет
    Оголошення
    Фотогалерея

    Банери
   Авторизація Вхід для користувачів
Логін:    
Пароль:    
   
     Контакти:
Поштова адреса:
м.Київ,
пр-т. Голосіївський, 118-Б
Тел.: +38(044) 257-12-57
golosiivruo_golos@kmda.gov.ua

Голосіївська районна у місті Києві державна адміністрація

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України - Міністерство освіти і науки України

Департамент освіти і науки, молоді та спорту

Центр освітніх інновацій та моніторингу

Протодія булінгу

Децентралізація

Освітня карта Києва

ЦПРПП

Пункт незламності

Офіційний портал органів виконавчої влади України

Інститут післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка

Офіційний веб-портал Київської міської влади

Український центр оцінювання якості освіти






Школа ІІ-ІІІ ступенів №319 імені Валерія Лобановського міста Києва
Школа ІІ-ІІІ ступенів №319 імені Валерія Лобановського міста Києва
Адреса: проспект Лобановського, 146-148

Директор: Романчук Андрій Дмитрович

Рік заснування: 1994

Телефон: (044) 525-62-49, (044) 525-86-29

E-mail: znz319@ukr.net

Веб-сторінка: http://znz319.kiev.ua




Новини
09/03/2024  |  210-річчя від дня народження Тараса Шевченка
У школі ІІ-ІІІ ступенів №319 імені Валерія Лобановського міста Києва відбувся захід до «Дня народження Тараса Шевченка». Учні читали поезії, грали у вікторину, пригадали назви творів за декількома рядками з поезій; директор школи, Романчук Андрій Дмитрович, наголосив на ролі письменника в історичному аспекті, що слово Шевченка «Не вмре, не загине.../ От де, люде, наша слава, /Слава України!»; класний керівник 10-А класу, Гриша Володимир Миколайович, виконав народну пісню, яка зробила свято більш колоритним, яка спонукала учнів замислитися над історичним минулим нашої Батьківщини, над сьогоденням, над роллю кожного в побудові державності, національної свідомості і відчуття самостійності й національної гідності! Зі святом! Шануймося!
докладніше...

14/02/2024  |  День Валентина
У світі стільки негараздів, що святкування Дня Валентина є просто необхідним, адже почуття любові, добра, світла завжди перемагає зло, темряву, ненависть. Тому плекаймо кожен вияв любові, турботи, тепла і даруймо приємні емоції одне одному!
докладніше...

24/01/2024  |  22 січня 2024 День соборності України
День соборності України! 22 січня 1919 року на Софіївській площі було урочисто проголошено Акт Злуки УНР і ЗУНР. Сьогодні ж, 22 січня 2024 року, наші воїни, наші земляки мають вкотре боротися за свободу й гідність, обороняти кордони власної держави, відстоювати право на незалежність, право називатися українцями, вільним народом вільної країни! Ми ж, вчителі й учні, можемо підтримати дух нашого війська лише вірою в Перемогу! Хтось молиться про здоров'я воїнів, про свободу, про мир, хтось ні, але ми певні, що всі вірять, що Правда переможе! Наша дума, наша пісня Не вмре, не загине. От де, люди, наша слава, Слава України!💙💛
докладніше...

21/11/2023  |  "Заряджені гідністю і жагою свободи"
Чи хвилювалися люди, коли відбувалася Революція Гідності, чи боялися вони? Звичайно, так! Але їхні ідеї, їхнє бачення, мрії були набагато сильніші, ніж страх. Чи хвилювався директор нашої школи, Романчук Андрій Дмитрович, коли організовував сьогоднішній захід? Так! Чи сумнівався він? Ні! Тому що знав, як важливо донести дітям поняття "ЛЮБОВІ" до своєї країни, свого народу, своєї сім'ї, до себе врешті-решт. Історичне минуле, сьогодення, культура, традиції, мова - усе поєдналося в одному уроці. А ще учні навчилися пекти хліб, готувати бограч, заварювати український духмяний чай. Скільки ж усього цікавого було! Хіба може якийсь страх перемогти український дух? Ніколи! Плекаймо українське, цінуймо миті, коли можемо відчути себе українцями, бо українці - це мужність, гідність, духовність, гостинність й багато чого іншого!
докладніше...

02/11/2023  |  Виставка стінгазет «Крилаті вислови в повсякденні» та інтелектуально-розважальна гра «Я люблю Україну»
Новини світу й України, переживання, напружена атмосфера в соціумі – усі ці негативні явища впливають на чарівні слова "ДИТИНСТВО" і "ЮНІСТЬ". Учні підліткового віку найбільш незахищена ланка суспільства, тому що вони вже чудово розуміють, що відбувається, але емоційно ще тільки вчаться справлятися з цим навантаженням. Тому вчителі української мови вирішили відволікти учнів від буденних перепетій і влаштувати незвичайний урок, на якому діти малювали стінгазети, брали участь в інтелектуально-розважальній грі, переглядали інтегрований урок, який підготували Олександр Авраменко й Артем Пивоваров. Усі ці заходи, нагадуємо, відбуваються у межах Тижня української мови під гаслом "Українська – код нації".
докладніше...

02/11/2023  |  Екскурсія до Національного музею Тараса Шевченка
Національний музей Тараса Шевченка - це нове бачення, новий світ, у якому Т. Шевченко не постать з книжки, у якої німб над головою, а чоловік, який завзято працював, приділяв увагу витонченим нюансам, це чоловік, який закохувався, страждав, шукав натхнення в усьому, що його оточувало. І внутрішнє полум'я, що палало в його душі, приваблювало людей його рівня, однодумців. А люди, які були причетні до його арештів і поневірянь, які зраджували його, хоч і залишалися на свободі, але були негідними, ницими й потворними, невольниками на волі. Тарас Григорович же був всеосяжним, глибоким, справедливим, палким, творчим, і де б він не перебував, під арештами та заборонами, він знаходив варіанти, як змінювати світ. Життя Шевченка - це світло, яке неможливо стримати темрявою й кайданами, бо це не тіло, а дух, який жив, живе й буде жити у серці кожного українця, кожної вільної людини.
докладніше...

01/11/2023  |  Помилкаріум
Немає меж досконалості… Щодня ми спілкуємось, формулюємо думки, навчаємось, і так важливо: відслідковувати свій рівень знань, прагнути розвитку, дізнаватись щось нове, зростати над собою. Вчителі й учні взяли участь у заході «Помилкаріум», дізнались, як правильно висловити ту чи іншу думку, як доцільно використати вираз. Певні, що цей день у межах Тижня української мови став важливим для всіх учасників освітнього процесу.
докладніше...

27/10/2023  |  Радіодиктант національної єдності
Разом з українцями, які знаходяться різних куточках України та світу,до написання радіодиктанту національної єдності долучилися й учні 10-11 класів й вчителі школи ІІ-ІІІ ступенів №319 імені Валерія Лобановського міста Києва. Нагадаємо, текст цьогорічного диктанту «Дороги України» підготувала письменниця та лауреатка Шевченківської премії Катерина Калитко. Читав його актор театру та кіно Олексій Гнатковський.
докладніше...

04/10/2023  |  День донора
Донор крові – добровільне надання своєї крові для переливання хворим. День донора святкуємо шкільною громадою VcentriHUB. Печиво, чай, нашатир - усе, що ваша душенька забажає, ото організація. Спільні справи об’єднують, тому так важливо поза межами школи з користю проводити час разом. Маленькі добрі речі роблять величні діла!
докладніше...

29/09/2023  |  Бабин Яр
Бабин Яр – місце масового розстрілу євреїв, ромів й інших громадян України, які перебували на території Києва. Фашисти не мали пощади ні до дітей, ні до жінок, ні до літніх людей – вбивали всіх. Зараз, під час воєнних подій, ця трагедія відчувається ще більш гостро, ніж це було у мирній країні. Учні 10-11 класів відвідали урочище Бабиного Яру, пройшлися Дорогою Скорботи, побували в символічній синагозі, де на стелі намальовано зоряне небо, і зірки розташовуються на стелі так, як 29 вересня 1941 року, дізналися багато жахливих фактів, сповнених болю й трагізму. Звичайно, морально важка екскурсія, але дуже-дуже потрібна, щоб діти розуміли ціну людського життя, що не можна допускати катів на територію рідної держави і треба боротись за власну долю, долю свого народу.
докладніше...

21/09/2023  |  Міжнародний день миру
День миру мав би бути мирним для всіх народів і всіх країн. Але, на жаль, вороги України так не вважають. Та й нехай...На вільний народ важко вплинути вранішніми тривогами. Як представники демократичної держави, ми вирішили пригадати усі найбільші геноциди народів світу, аби ніколи, ніколи таке не повторювалось, бо лише життя має значення. Учні 10-11 класів підготували доповіді про геноциди проти індіанців, ромів, українців, зібрали інформацію про геноциди у Сребрениці, Руанді, Бучі тощо. Від усіх цих жахів моторошно, волосся стає дибки і не хочеться вірити, що це відбувалося і відбувається в реальному світі...Як так?.. Адже всі ці люди, які знищували, депортували цілі народи, колись були дітьми, що ж на них вплинуло? Чому вони стали злочинцями? Чому світ інколи виправдовує ці злочини проти людства? Чому зараз це відбувається на території нашої держави? Безліч питань і так мало відповідей... Тож, аби наші діти виросли дорослими, повноцінними, з гуманністичним світоглядом людьми, кожен урок відбувається під гаслом життєствердності, любові, історичного аналізу, поєднання наукового й почуттєвого, це так важливо для кожної юної людини, яка тільки обирає свою стежку у дорослому житті. Творімо добро й пам'ятаймо всіх, хто віддав своє життя заради миру й права називатися ЛЮДИНОЮ!
докладніше...

14/09/2023  |  День фізичної культури
У нас, що не день, то День фізкультури, адже спорт є невід'ємною частиною нашого життя, як-не-як, школа імені Валерія Лобановського. Тому трохи із запізненням поділимось світлинами з нашого спортивного свята. Наші з величезним бажанням брали участь у змаганнях: естафети, командні ігри тощо. Навіть деякі вчителі не втримались, аби не долучитись до гри у волейбол, адже дорослі - ті ж діти. Сімейна, дружня, комфортна атмосфера – головні атрибути, що чудово поєдналися із програмою заходу, яку організовував вчитель фізичної культури – Гриша Володимир Миколайович. І вчителі, й учні, під час завершення заходу були втомлені, фізично виснажені, але неймовірно щасливі. Певні, що всі ще довго Будуть згадувати спільне спортивне святкування Дня фізкультури.
докладніше...

Всі новини





    Привітання

СЛАВА УКРАЇНІ!  ГЕРОЯМ СЛАВА!


Управління освіти >>>    

    Пошук по сайту
   
   

Facebook
Telegram
Сайти НЗ району

Facebook сторінки закладів освіти

Сучасні заклади освіти

Нова українська школа

Освітній портал. Педагогічна преса.

Укриття/Сховища

Громадська організація «Ла Страда-Україна

Календар пам'ятних дат на 2023 рік

© 2023. Інформаційна підтримка IT-SOURCE