Головна Керівництво Структура РУО Фотогалерея Архів

    ЗАКЛАДИ ОСВІТИ
  
    СТРУКТУРА РУО
  

ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ
Положення про управління освіти
ЕЛЕКТРОННІ ПІДРУЧНИКИ
В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ
БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ
ПРИЙОМ ДО 1-х і 10-х КЛАСІВ
ОСВІТЯНСЬКИЙ ДОВІДНИК
БЕЗБАР'ЄРНІСТЬ
Очищення влади
Державна підсумкова атестація
Досвід роботи
УЧИТЕЛЬ РОКУ
Методичні рекомендації
МАЛА АКАДЕМІЯ НАУК
ОЛІМПІАДИ
Атестація, сертифікація педагогічних працівників
ЗНО - НМТ
Запобігання і протидія корупції
ОСВІТА ГОЛОСІЄВО В ЗМІ
ДОШКІЛЬНА ОСВІТА
Електронна адреса для підтвердження батьками пільг в СЕЗ ЗДО
Система електронного запису СЕЗ ЗДО
Шкільна бібліотека
Державні закупівлі
Вакансії
ФІЗКУЛЬТУРА І СПОРТ
Інклюзивно-ресурсний центр

    Новини
    Новини закладів освіти
    Заклади освіти в Інтернет
    Оголошення
    Фотогалерея

    Банери
   Авторизація Вхід для користувачів
Логін:    
Пароль:    
   
     Контакти:
Поштова адреса:
м.Київ,
пр-т. Голосіївський, 118-Б
Тел.: +38(044) 257-12-57
golosiivruo_golos@kmda.gov.ua

Голосіївська районна у місті Києві державна адміністрація

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України - Міністерство освіти і науки України

Департамент освіти і науки, молоді та спорту

Центр освітніх інновацій та моніторингу

Протодія булінгу

Децентралізація

Освітня карта Києва

ЦПРПП

Пункт незламності

Офіційний портал органів виконавчої влади України

Інститут післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка

Офіційний веб-портал Київської міської влади

Український центр оцінювання якості освіти






07/05/2013  |  23-25 квітня 2013 року ювілейний Міжнародний екологічний форум «Довкілля для України» та VI Міжнародна виставці «Довкілля 2013»
Збільшити

23-25 квітня 2013 року   ювілейний Міжнародний екологічний форум «Довкілля для України» та VI Міжнародна виставці «Довкілля 2013»

 23-25 квітня 2013 року у Міжнародному виставковому центрі (м. Київ, Броварський проспект, 15) проходив ювілейний Міжнародний екологічний форум «Довкілля для України».

Ювілейний Форум присвячений 10-й річниці проведення у м. Києві 5-ї Всеєвропейської конференції міністрів охорони навколишнього природного середовища «Довкілля для Європи». Загальною метою Форуму «Довкілля для України» є інтеграція стратегії «зеленої економіки» в суспільно-політичне, економічне та соціальне життя України задля забезпечення збалансованого (сталого) розвитку держави, співпраці органів державної влади, місцевого самоврядування, громадських організацій, науки бізнесу при вирішенні екологічних проблем, впровадження «чистих», ресурсо- та енергоефективних технологій в усіх галузях економіки, екологічно збалансованої системи природокористування і збереження екосистем, гарантування екологічної безпеки здоров’ю та життю населення, а також міжнародного співробітництва і розроблення рекомендацій для комплексної охорони довкілля.

У Форумі-2013 взяли участь вищі посадові особи нашої держави, представники міжнародних урядових та неурядових організацій, екологічна громадськість України.

Проведено Міжнародну конференцію, яка розглянула результати, досягнуті Україною в царині охорони навколишнього природного середовища, виконання та дотримання нашою державою міжнародних домовленостей, протоколів та конвенцій, що стосуються довкілля. Однією з основних подій Форуму-2013 стала VI Міжнародна виставка «Довкілля 2013», експозиція якої складалася з 12 тематичних розділів та ознайомила відвідувачів з природоохоронними програмами великих промислових підприємств, інноваціями у галузі альтернативної енергетики, ідеями «екологічного дому» та облаштування територій великих міст, продемонструвала розмаїття багатств природних зон України.

  У VІ Міжнародній виставці «Довкілля 2013» взяли участь близько 100 провідних промислових підприємств, екологічних компаній, навчальних закладів, громадських екологічних організацій з України, Російської Федерації, Німеччини, Італії, Іспанії, Нідерландів та інших іноземних держав.

   Еколого-природничий ліцей №116 міста Києва також взяв участь у VI Міжнародній виставці «Довкілля 2013», де представив еколого-натуралістичну роботу закладу. Експозиція ліцею складалася із 16 постерів, зокрема «Екологічна освіта в ліцеї»,  «Екологічний туризм»,  «Екологічна стежка «Голосіївський ліс», «Всеукраїнський біологічний форум «Дотик природи», «Міжнародний конкурс проектів «Інтел Еко – Україна», «Тиждень всеукраїнських і міжнародних науково-освітніх проектів «Україна–Європа–Світ», «Екологічний форум дітей та молоді України», «Акція з озеленення міста «Екофан», «Екоідеї всього світу», «Екологічні акції»,  «Екологічні екскурсії в природу», «Екологічний гурток», «Юні знавці і дослідники довкілля», «Перший Київський конкурс «Стратегія», «Співпраця з НУБіПУ». Також учні ліцею представили свої творчі роботи на екологічну тематику.  Еколого-природничий ліцей №116  міста Києва нагороджено Сертифікатом учасника Міжнародної виставки «Довкілля – 2013» . 

 

Фоторепортаж





   

 

 






    Привітання

СЛАВА УКРАЇНІ!  ГЕРОЯМ СЛАВА!


Управління освіти >>>    

    Пошук по сайту
   
   

Facebook
Telegram
Сайти НЗ району

Facebook сторінки закладів освіти

Сучасні заклади освіти

Нова українська школа

Освітній портал. Педагогічна преса.

Укриття/Сховища

Громадська організація «Ла Страда-Україна

Календар пам'ятних дат на 2023 рік

© 2023. Інформаційна підтримка IT-SOURCE