Організація харчування в закладах загальної середньої освіти Голосіївського району Комунальним підприємством "Шкільне харчування" розроблено двотижневе меню, в якому розподіллено перспективно страви, що споживаються дітьми впродовж десяти днів, Двотижневе меню забезпечує різноманітність страв у дитячому харчуванні, правильний розподіл продуктів протягом десяти днів, враховує сезонність. Щоденні меню дають можливість кожній дитині безпосередньо в їдальні обрати із запропонованих 2-х, 3-х варіантів меню той, який їм сьогодні більше подобається. Водночас поживна цінність і вартість обох варіантів сніданку однакова. До меню обов’язково входять кілька видів овочів, фруктів, м’ясні та рибні вироби, кілька видів напоїв, хлібобулочні вироби, млинці, запіканки, йогурт і кілька видів гарнірів
Учні мають можливість обирати страви за своїми уподобаннями. |